Ledige offentlige jobs som IT-medarbejder

På denne side finder du alle ledige jobs offentlige jobs som it-medarbejder, som vi har i databasen lige nu.

Vi har lige nu samlet jobs i regioner, kommuner og stat.

Du kan sortere i jobs efter fx arbejdsplads og arbejdstid i menuen. Du kan også bruge søgefunktionen lige nedenunder. 

Region

Arbejdstid

Ledige Jobs

Fakta om job som IT-medarbejder i det offentlige

Som IT-medarbejder i den offentlige sektor vil du kunne arbejde med en lang række arbejdsopgaver, fra administration og vedligehold, til udvikling og innovation.

Typisk arbejder IT-medarbejdere med at systemer og processer kører som de skal og at programmer bliver opdateret løbende, samt at tjekke for fejl og løse dem, hvis der opstår

En anden vigtig opgave for it medarbejdere er at være projektleder, i de stadier hvor der skal udvikles nye løsning. Her skal projektlederen først lave en brugeranalyse for behovet for en løsning, derefter udarbejde en IT kravspecifikation og et budget. Herefter skal system og løsningen bygges, hvilket i dag næsten altid outsources. I hele forløbet er det projektlederens ansvar at sørge for at alt fungerer som det skal.

Typiske jobfunktioner

Driftoperatører står for at installere ny software, samt at sørge for sikkerheden i systemerne og netværk. De retter også fejl når systemerne går ned.

IT-administratorer er ansvarlige for opbygning og drift af databaser m.v., der i det offentlige indeholder store mængder information.

Webmastere og webredaktører opbygger og vedligeholder virksomhedens eller organisationens hjemmeside. Webmasteren arbejder somme tider også med teknikken bag hjemmesiden, så som serveren, og kan tage sig af on-line marketing for virksomheden.

En SEO-medarbejder har indblik i søgemønstre og viden om søgeordsanalyser, produkter, søgeordsværktøjer mv. og arbejder med optimering af virksomheders hjemmesider og andre digitale platforme.

Udviklere kan være med til at udvikle apps til iphone og android eller vedligeholde og skabe nye software løsninger.