Ledige offentlige jobs som IT-medarbejder

På denne side finder du alle ledige jobs offentlige jobs som it-medarbejder, som vi har i databasen lige nu.

Vi har lige nu samlet jobs i regioner, kommuner og stat.

Du kan sortere i jobs efter fx arbejdsplads og arbejdstid i menuen. Du kan også bruge søgefunktionen lige nedenunder. 

Region

Arbejdstid

Ledige Jobs

Ønsker du spændende opgaver og en afvekslende hverdag, så læs videre her Rigshospitalets Patologiafdeling Sekretariatet på patologiafdelingen udgør en lille håndfuld erfarne og rare kolleger. Vi har en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, og vi er involverede i stort set alle patientforløb på afdelingen, hvor vi spiller en vigtig rolle […]
Jobtype: Lægesekretær
Arbejdsplads: Region Hovedstaden
Afdeling: Patologiafdelingen
Frist: 20/04/2021
Sekretariatsleder til Patologiafdelingen, Rigshospitalet Vi søger en engageret og visionær leder Vi søger en engageret og visionær sekretariatsleder, som brænder for ledelse og har ambitioner for sekretariatsbetjening af høj faglig kvalitet. Din medarbejdergruppe består aktuelt af 7 engagerede lægesekretærer, 3 IT-medarbejdere samt 2 administrative studentermedhjælpere. Du […]
Jobtype: Leder
Arbejdsplads: Region Hovedstaden
Afdeling: Patologiafdelingen
Frist: 05/05/2021
Har du det, der skal til for at motivere og lede medarbejderne i vores netværksområde? Er du den personaleleder, der har evnerne til stå bag medarbejdere, som leverer sikker og stabil drift til nogle af Danmarks bedste hospitaler til gavn for patienterne? Så er du den leder, vi søger. Du er en relationsskabende og innovativ […]
Jobtype: Ledelse
Arbejdsplads: Region Midtjylland
Afdeling: It-Netværk-Århus, Regionshuset Aarhus
Frist: 18/10/2020

Fakta om job som IT-medarbejder i det offentlige

Som IT-medarbejder i den offentlige sektor vil du kunne arbejde med en lang række arbejdsopgaver, fra administration og vedligehold, til udvikling og innovation.

Typisk arbejder IT-medarbejdere med at systemer og processer kører som de skal og at programmer bliver opdateret løbende, samt at tjekke for fejl og løse dem, hvis der opstår

En anden vigtig opgave for it medarbejdere er at være projektleder, i de stadier hvor der skal udvikles nye løsning. Her skal projektlederen først lave en brugeranalyse for behovet for en løsning, derefter udarbejde en IT kravspecifikation og et budget. Herefter skal system og løsningen bygges, hvilket i dag næsten altid outsources. I hele forløbet er det projektlederens ansvar at sørge for at alt fungerer som det skal.

Typiske jobfunktioner

Driftoperatører står for at installere ny software, samt at sørge for sikkerheden i systemerne og netværk. De retter også fejl når systemerne går ned.

IT-administratorer er ansvarlige for opbygning og drift af databaser m.v., der i det offentlige indeholder store mængder information.

Webmastere og webredaktører opbygger og vedligeholder virksomhedens eller organisationens hjemmeside. Webmasteren arbejder somme tider også med teknikken bag hjemmesiden, så som serveren, og kan tage sig af on-line marketing for virksomheden.

En SEO-medarbejder har indblik i søgemønstre og viden om søgeordsanalyser, produkter, søgeordsværktøjer mv. og arbejder med optimering af virksomheders hjemmesider og andre digitale platforme.

Udviklere kan være med til at udvikle apps til iphone og android eller vedligeholde og skabe nye software løsninger.