Ledige offentlige PHD stillinger

På denne side finder du alle ledige offentlige PHD stillinger som fysioterapeut, som vi har i databasen lige nu.

Vi har lige nu samlet stillinger i regioner, kommuner og stat.

Du kan sortere i stillinger efter fx arbejdsplads og arbejdstid i menuen. Du kan også bruge søgefunktionen lige nedenunder. 

Kommune

Region

Arbejdstid

Ledige Jobs

Are you a highly motivated and dynamic nursing candidate with a PhD-degree, and a special interest in epidemiology and register based research? If so, you might be the one we are looking for to fill in a 2-year postdoc position in relation to a study encompassing mental health in patients with inflammatory arthritis. […]
Jobtype: Sygeplejerske
Arbejdsplads: Region Hovedstaden
Afdeling: Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme
Frist: 20/06/2020
A 3-year PhD fellowship is available at the Type 1 Diabetes Biology research group at Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC), University of Copenhagen, Denmark. The position is open for medical doctors with interest in clinical research and trials within the field of diabetology. The position is open from 15th July or as soon as possible […]
Jobtype: Ph.d.-studerende
Arbejdsplads: Region Hovedstaden
Afdeling: Forskning
Frist: 01/06/2020
Vi søger en læge med lyst til forskning i inflammatoriske sygdomme med udgangspunkt i eksisterende unikke data indsamlet fra vores to fødselskohorter Copenhagen Prospective Studies on Asthma in Childhood (COPSAC). Fokus for kohorterne er astma, allergi og eksem, men bredden af det indsamlede data er nu udvidet til andre emneområder indenfor pædiatrien herunder vækst, psykiatri […]
Jobtype: Læge
Arbejdsplads: Region Hovedstaden
Afdeling: Dansk BørneAstma Center
Frist: 07/06/2020

Fakta om stillinger som PHD i det offentlige

Med en PHD kandidat er du kvalificeret til en lang række stillinger i det offentlige, og privat erhvervsliv i øvrigt, som er videnstunge og har et stort forskningspotentiale.

Da der er stor konkurrence i den offentlige sektor om videnstunge ansættelser, er en PHD efterhånden blevet, hvis ikke nødvendig, så i hvert fald rigtig god at have i bagagen. Flere steder stilles der nu krav til PHD for at ansøge en stilling.

Derudover er der flere og flere stillinger i sundhedssektoren, der besættes af ansøger med PHD og doktorgrader, ligesom der i den private ansættes flere og flere med ph.d.

PHD stillinger på universiteterne

På universiteterne er der fire typer videnskabelige stillinger: post doc, adjunkt, lektor og professor. De udfører alle forskning, undervisning og formidling.

At arbejde i en videnskabelig stilling er udfordrende, dynamisk og internationalt, hvor universiteterne stræbe efter at give forskere og videnskabelig ansatte muligheder for at udfolde sig.

Krav til PHD stillinger og stipendiater

Ph.d.-stipendiat

  • Kvalifikationskrav: Kandidatniveau
  • Stillingsindhold: Forskning, evt. lidt undervisning
  • Ansættelsesperiode: Max 3 års fuldtidsansættelse. Mulighed for deltidsansættelse ved deltidsindskrivning.

Postdoc

  • Kvalifikationskrav: Ph.d.-niveau
  • Stillingsindhold: Forskning samt undervisning i begrænset omfang.
  • Ansættelsesperiode: Max 4 år.