Ledige offentlige PHD stillinger

På denne side finder du alle ledige offentlige PHD stillinger som fysioterapeut, som vi har i databasen lige nu.

Vi har lige nu samlet stillinger i regioner, kommuner og stat.

Du kan sortere i stillinger efter fx arbejdsplads og arbejdstid i menuen. Du kan også bruge søgefunktionen lige nedenunder. 

Kommune

Region

Arbejdstid

Ledige Jobs

The Institute of Biological Psychiatry (IBP; www.biopsych.dk) is hiring multiple qualified individuals to join a diverse, international team of quantitative researchers using population scale biobanks, health registers, and multi-omics data in the study of psychiatric disorders. These positions could be filled by postdoctoral fellows, research scientists, and/or bioinformaticians. Contact: Institute coordinator Frants Lüttichau, […]
Jobtype: Forsker
Arbejdsplads: Region Hovedstaden
Afdeling: Psykiatrisk Center Sct. Hans
Frist: 31/01/2021
Astma hos børn under 5 år er den hyppigste årsag til hospitalisering og en stor sundhedsøkonomiske belastning. Aktuelt findes der kun få behandlinger til småbørn med astma og ingen effektive behandlinger til at forebygge opblussen i sygdommen og hospitalisering. Nyere studier har vist, at D-vitamin tilskud kan reducere antallet af forværringer og hospitaliseringer, men der […]
Jobtype: Læge
Arbejdsplads: Region Hovedstaden
Afdeling: Dansk BørneAstma Center
Frist: 28/01/2021

Fakta om stillinger som PHD i det offentlige

Med en PHD kandidat er du kvalificeret til en lang række stillinger i det offentlige, og privat erhvervsliv i øvrigt, som er videnstunge og har et stort forskningspotentiale.

Da der er stor konkurrence i den offentlige sektor om videnstunge ansættelser, er en PHD efterhånden blevet, hvis ikke nødvendig, så i hvert fald rigtig god at have i bagagen. Flere steder stilles der nu krav til PHD for at ansøge en stilling.

Derudover er der flere og flere stillinger i sundhedssektoren, der besættes af ansøger med PHD og doktorgrader, ligesom der i den private ansættes flere og flere med ph.d.

PHD stillinger på universiteterne

På universiteterne er der fire typer videnskabelige stillinger: post doc, adjunkt, lektor og professor. De udfører alle forskning, undervisning og formidling.

At arbejde i en videnskabelig stilling er udfordrende, dynamisk og internationalt, hvor universiteterne stræbe efter at give forskere og videnskabelig ansatte muligheder for at udfolde sig.

Krav til PHD stillinger og stipendiater

Ph.d.-stipendiat

  • Kvalifikationskrav: Kandidatniveau
  • Stillingsindhold: Forskning, evt. lidt undervisning
  • Ansættelsesperiode: Max 3 års fuldtidsansættelse. Mulighed for deltidsansættelse ved deltidsindskrivning.

Postdoc

  • Kvalifikationskrav: Ph.d.-niveau
  • Stillingsindhold: Forskning samt undervisning i begrænset omfang.
  • Ansættelsesperiode: Max 4 år.