Hjemmearbejde: Udnyt tiden til at blive dygtig online

Er du i forbindelse med coronavirus blevet sendt hjem for at arbejde? Og har du fundet ud af, at det faktisk er meget rart og giver dig en del ekstra tid? Kunne du godt tænke dig at udnytte den ekstra tid til at blive dygtig online? Hvis det er sådan, du har det, men du ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang med at dygtiggøre dig inden for online marketing, hjælper vi dig på vej her.

Lær at lave en hjemmeside i WordPress

Et rigtig godt skridt i at videreuddanne dig inden for den online verden eller lære noget helt nyt for at kickstarte det, er det et godt udgangspunkt at lære at lave en WordPress hjemmeside. Det er et af de mest anvendte CMS-systemer til hjemmesider, hvorfor det er oplagt at lære, hvis du overvejer et karriereskifte eller gøre noget mere ud af det, du i forvejen kan inden for den online verden.

Når først du har lært, hvordan du gør gennem et kursus, åbner der sig en helt ny verden, da du pludseligt kan udbyde hjælp til opbygning af hjemmesider for andre virksomheder.

Bliv dygtig til sociale medier

Jo mere du kan inden for den online verden, jo bedre er du stillet, hvis du kaster dig ud i et karriereskifte. Sociale medier er sammen med WordPress vejen frem, da det er her, det sker. Sociale medier er alfa og omega for virksomheder for at nå ud til potentielle kunder.

Tager du derfor et eller flere kurser inden for sociale medier og tilhørende strategier, vil du være rigtig godt stillet efterfølgende. Lær at lave annoncer, gode captions, engagerende opslag og grafisk materiale. Så kommer du rigtig langt og bliver interessant for mange virksomheder (særligt nyopstartede virksomheder!).

Lær at skrive en god tekst

Med al den ekstra tid som hjemmearbejdet højst sandsynligt giver dig, er det oplagt at bruge noget af tiden på at lære at skrive en god tekst. Det er godt at kunne lave en flot og brugervenlig hjemmeside – men hvis ikke den har engagerende, unikt og relationsskabende tekst, er kunden lige vidt. God tekst er en vigtig del af online marketing, da det skal løfte hjemmesiden i Googles placeringer og give besøgende lyst til at tage kontakt eller købe et produkt.

Der findes rigtig mange workshops inden for tekstforfatning, ligesom der også findes online kurser, som du kan deltage i, nu hvor du alligevel skal sidde hjemmefra og arbejde. Et kursus i tekstforfatning gavner dig også i forhold til dine eventuelt nye evner inden for sociale medier, da det er det, der skal fange og engagere følgere og andre interesserede.

Med online marketing kan du arbejde hjemmefra

Er du blevet ret vild med at arbejde hjemmefra? Og vil du gerne kunne fortsætte med det fremover? Så er det bare at kaste dig over diverse kurser, da kompetencer og uddannelse inden for online marketing kan give dig en arbejdsplads hjemmefra fremover. Så er der både tid til arbejde, familiehyggge og praktiske opgaver uden stress!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *