Jobtyper: Køkkenpersonale
-
Kulinarisk konsulent med ansvar for bæredygtig og økologisk madkvalitet søges til Køkkenet på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
Vi har stort fokus på bæredygtighed og arbejder med økologi, det skal derfor være en del af dit faglige DNA. Du har ansvar for udvikling af menuplaner og opskrifter i en større dynamisk organisation. Trives du med både udviklings-, projekt- og implementeringsopgaver inden for økologisk bæredygtig madproduktion? Er du god til […]
-
Kok til mødeforplejning på Herlev hospital
Har du lyst til at være en del af et hold, som står for en god madoplevelse af høj kvalitet, for hospitalets medarbejdere og husets gæster. Vi arbejder med friske økologiske råvare i sæson og tilbereder maden fra bunden. Vores køkkener har stor fokus på bæredygtighed, madspild og økologi,hvor vi har sølvmærket. […]
-
Engageret ernæringsassistent til vores grøntteam
Vil du gerne være med til udvikling og være en del af en forandringsproces i et større dynamisk køkken? Brænder du for en madproduktion, hvor økologi, tilfredshed, egenproduktion og bæredygtighed er nøgleordene? Vi er i gang med udvikling af vores patientmad og tilbereder al mad fra bunden af, har eget bageri […]
-
Barselsvikar til kiosken på Nordsjællands Hospital
Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service og har du glimt i øjet og smil på læben? Vi søger en barselsvikar på 30 timer i hverdagene til kiosken på Nordsjællands-Hillerød med start 01-07-2021. Hvem er vi Vi er et lille dynamisk team, der […]